Foto: Jesper Einarsson
måndag 24 juni kl 07:44

Enkät om utbildning

Då vi på Jägareförbundet Västerbotten alltid vill bli bättre på att möta våra medlemmars önskemål och behov ber vi nu om hjälp med att svara på några enkla frågor om just utbildning.
Frågorna tar ca 3 minuter att svara på och alla svar är anonyma. Klicka på länken för att komma till enkäten:

Vi värderar dina svar högt då de ger oss en möjlighet att planera in ännu mer utbildande verksamhet i de ämnesområden som du som medlem önskar utvecklas inom under 2025.
Visst vet du att som medlem i Svenska Jägareförbundet har du möjlighet att delta på en mängd olika utbildningar i förbundets regi?
Kanske vill du lära dig mer om björnjakt, utvecklas som jaktledare eller utbilda dig till viltundersökare?
Klicka på länken nedan, så kommer du till vår utbildningssida där du kan läsa mer:
Alla våra utbildningar - Svenska Jägareförbundet (jagareforbundet.se)

Vi på Jägareförbundet Västerbotten tackar så mycket för hjälpen och önskar en riktigt fin sommar!

Senast uppdaterad den 24 juni